Fermentace

Společnost Ginlac již mnoho let zaměřuje své úsilí na výzkum nových produktů a technologií. Je držitelem několika patentů. Jako první začali využívat proces fermentace, čili mléčného kvašení, u Korejského ženšenu.

Aktivní přísady ženšenu

Během mléčného kvašení se spotřebovává cukr a za účasti enzymů vzniká řada kyselin, tou nejdůležitější je kyselina mléčná. To se zcela přirozeně děje ve střevě, kde fermenty štěpí velké molekuly na malé, které mohou procházet buněčnou membránou. Pokud ovšem organismu takové fermenty dodáme už připravené, velice mu ulehčíme práci, což je pro mnohé z nás velkým přínosem pro zdraví.

Ženšen - krevní cukry

Pokud obohatíme výrobky z ženšenu o ženšen fermentovaný, významným způsobem usnadníme organismu zpracování a využití všech aktivních látek.

Kapitoly: